Oplev Iffe spille en live NBA-kamp

Tag med til nba-kampe i usa

Vil du også være en del af Dansk basketball-historie? Så rejs med, når B-Ball Tours arrangerer en tur for at se Iffe Lundberg spille i NBA’s kommende sæson.

Vi håber selvfølgelig, at Iffe bliver signet til næste sæson også. Men selv hvis han ikke lander en NBA-kontrakt til næste sæson, er vi nogle basketball-fans, der ikke vil gå glip af live NBA-kampe i den kommende sæson.
Aldrig før har danskerne interesseret sig så meget for basketball som nu. Det vil B-Ball Tours gerne støtte op om. For sammen kan vi sprede glæden ved basketball ud til mange flere danskere.

Arbejder…
Fedt. Du er nu på listen 🙂

NBA-tur i efteråret 2022

Vi rejser til USA til efteråret 2022, og vi vil meget gerne have dig og din kampgejst med.
Vi afventer destinationen indtil Iffe har signet med enten sit nuværende hold, Phoenix Suns, eller med et nyt hold. Men destinationen bliver nok et sted indenfor Western Conference i den solrige og vestlige del af USA.
Alt efter interesse og kampdage, vil vi arrangere at se en eller flere NBA-kampe på vores tur.

Hvis du allerede én gang har set en NBA-kamp, kender du den boblende fornemmelse i kroppen, der hungrer efter at blive en del af de farverige herligheder igen. Det er bare en kæmpe oplevelse at være med til Game Day på NBA-baner. – En livsoplevelse du helst ikke vil gå glip af. Det bliver nemlig en legendarisk tur til USA sammen med dine venner, familie og holdkammerater.

(Billede: Kate Frese NBAE/Getty Images)

Processing…
Success! You're on the list.

(Billeder: Kate Frese NBAE/Getty Images & Unsplash)

B-Ball Tours er medlem af Rejsegarantifonden. Læs mere om B-Ball Tours her.